Vores gæster siger om os

Henrik, ADMG

Kære Jeanne og hele teamet bag

Mange, mange tak for et fantastisk setup i forbindelse med vores ADMG arrangement hos jer den 20. november.

Jeres service, jeres imødekommenhed, jeres fleksibilitet omkring hele oplevelsen var fantastisk.

Stor tak for indsatsen omkring selve arrangementet, den udvidede service omkring Fodbold/øl og ikke mindste maden morgen, middag og aften.

Det er IKKE sidste gang vi vil lave arrangementer hos jer, hvis i vil have os på besøg igen.

Bodil Pagh Østergaard og Finn Tage Jensen

Kære Niels
Der findes dage i ens liv, man aldrig nogensinde glemmer. Lørdag den 3. september 2022 blev sådan en dag. Ikke kun for os som værter, men ifølge samtlige gæster også for dem.


Det er de mennesker, der deltager i en stor fest, som skaber oplevelsen, men det kan de kun gøre, hvis rammerne og gæstfriheden fra de, der stiller disse rammer til rådighed, er på et niveau, der får alle til at føle sig som noget helt særligt. Den kunst mestrer I på Tøystrup Gods - og vi kan helt enkelt ikke udtrykke vores taknemmelighed i vendinger, der blot er tilnærmelsesvist dækkende.
Fra vores første møde i jeres suveræne omgivelser har vi følt tryghed, nærvær, opmærksomhed, vejledende rådgivning og varme i et helt ekstraordinært omfang.

I har formået, at få os til udelukkende at glæde os helt uforbeholdent til selve dagen - og da den så oprandt i lørdags, var der taget hånd om alle detaljer, så det for os og vores gæster udelukkende handlede om at nyde hvert eneste sekund i fulde drag. Fra Susannes velkomst over Mortens suveræne styring af selv de mindst detaljer til køkken- og serveringspersonalets dybt professionelle præsentation og håndtering af den usædvanligt velsmagende menu. Alt gik op i en sublimt højere enhed. Det kan vi helt enkelt ikke værdsætte højt nok.


Langt de fleste af vores gæster kendte ikke jeres lille midtfynske paradis på forhånd. Men det skal vi da ellers love for, de gør nu. Og det vil undre stort, hvis I ikke hører fra et par stykker eller flere af dem - enten i forbindelse med forespørgsel angående firma-arrangementer eller private mærkedage.
Vi ved i hvert fald godt, hvor vi vil afholde vores næste store fest.

De kærligste hilsner
Bodil Pagh Østergaard og Finn Tage Jensen

Konfirmation

Kære Rikke og mandskab,

Tusind TAK for en rigtig dejlig dag hos jer. Og, tak fordi I havde dækket bordene så fint op med flotte buketter - med anemoner. Det blev værdsat. Tak til kokken for den fantastiske mad, som mange af gæsterne roste til skyerne. Vinen blev også positivt bemærket og flere af vores gæster har taget billeder af etiketten til især rødvinen :-).

Tak for den kompetente og venlige betjening og hjælp til computeren, da veninderne var lidt i panik :-).

Vi evaluerede lige dagen efterfølgende og vi var enige om, at der ikke var noget som helst, vi kunne have ønsket os anderledes. Selv vejret var perfekt, og den gule rapsmark i baggrunden var da lige prikken over i´et for de fuldendte rammer. Da vi kom hjem smed Anemone sig på sengen og erklærede at det var den bedste dag i hele hendes liv. Hvad mere kan man så ønske sig ? :-)

Vi glæderr os til at holde Kamilles konfirmation hos jer om tre år. Vi har jo reserveret dagen, så vi vender tilbage når tiden nærmer sig - sikkert for at bestille ca. det samme :-).

Bedste hilsner fra
Anemone, Agnete og Kent.

Davis Schottlander & Davis Ltd.

Dear Niels,

I wanted to thank you for the very warm welcome I received on arrival at Toystrup Gods 19. - 21. may 2016 - and for the genuine warmth and kindness shown by you and your colleagues during my stay. I travel all over the world and it is rare to find such care and attention to detail.

You have created a wonderful venue in a peaceful and beautiful place with outstanding food and service, I sincerely hope that I have the opportunity to return.

Kind regards
Ian Lait
Sales Manager
Davis Schottlander & Davis Ltd.
United Kingdom

Nytår

Kære Tøystrup Gods,

Rigtig godt nytår.
Tusind tak for en fantastisk menu nytårsaften.
Det var det bedste vi nogensinde har fået - og meget nemt at tilberede.

Bedste hilsner fra

Lene Søgaard
Indehaver af Lady & Vagabonden

Nytårsmenu

Hej Marlene, Rikke og Niels,

Godt nytår til jer alle

Jeg vil blot give jer en tilbagemelding på jeres nytårsmenu - I må endelig ikke stoppe med dette tiltag.

Menuen og kvaliteten var helt i top, og der var rigeligt af den.
God stemning omkring udleveringen, god instruktion både på stedet og på skrift.

Vi vender helt sikkert tilbage igen om 12 måneder.

Venlig hilsen
Kirsten & Morten Hougaard
Elisabeth & Jesper Demareth

TV 2

Jeg vil gerne takke for 2 dejlige dage på Toystrup Gods. Det er sjældent, at jeg oplever sådan en gennemført total oplevelse.

Ud over at I bor i fantastiske omgivelser, var alt hos jer, lige fra den smagfulde indretning af kursuslokalet, restauranten og værelserne, den gode service og den fantastiske mad, med til at gøre vores seminar til en dejlig oplevelse.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger.


Karina Vinzent
Receptionschef, TV2

75 års fødselsdag

Kære Rikke,

Vi har ikke ord for, hvor perfekt en dag vi havde i lørdags.
Rammer, mad,vin og jeres måde at være på får intet mindre end top karakterer.

Også gæsterne har haft en storslået oplevelse. Tak for en fantastisk oplevelse - håber vi kan gøre det igen ved en anden lejlighed.

Mange hilsner fra Anna og Alice.

Aarhus Universistet

Et vidunderligt kursussted

Tøystrup er et vidunderligt kursussted. Det er afslappende at være kursusleder her, for alt klapper. Lokalet er velfungerede, servicen er i top, maden virkelig lækker osv. Vores kursister nævnte mange gange, hvor lækkert, her er - følelsen af luksus var gennemgående hos alle. Vi kan faktisk ikke forstille os et bedre sted.

Anne Teglborg Aarhus universitet
Christian Riis Stenby KBH universitet

HTH Køkkener

Vi vil sige jer tusinde tak for nogle super gode dage!

Den enorme venlighed, fantastiske service og de smukke omgivelser gjorde stort indtryk på os alle.

En stor tak til jeres personale og ikke mindst Heine, som behandlede os som konger og dronninger.

Her er vedhæftet lidt billeder fra vores dage ovre ved jer.

Vi har fået utrolig meget ros fra både sælgere, forhandlere og vores interne kollegaer for hele showet.

I skal også have en stor del af den ros, da I har været med til at skabe en samlet helhed omkring de 4 dage.Endnu engang mange tak og pøj pøj i fremtiden!

Kaffe IMPERIET

Jeg vil blot sige mange tak for en uforglemmelig sommerfest hos jer. Jeg gik hele lørdag/søndag og modtog sms fra medarbejderne som takkede og roste hele jeres set up. Selv vejret var til et 13 tal !

Da vi spiste frokost på Egeskov, så varmede det mit hjerte at høre, at folk sad og talte om hvor fantastisk det havde været hos jer. Der blev talt om alt fra de flotte bygninger, naturen, betjeningen til de små flasker med duft på toiletterne. Jeg lagde ikke mærke til det sidste, men jeg er jo også en mand.

Du må love mig at rose alle dine medarbejdere. Det var til et stort 13 tal og jeg håber, at vi kan få lov til at komme igen !

De bedste ønsker
Lars Olsen
KaffeIMPERIET øst • Cypernsvej 5 • 2300 København S

Lemvigh-Müller

På vegne af Peter Secher, vil jeg gerne sige tak for et super arrangement hos jer, hvor man både som arrangør og som gæst følte, at man fik særbehandling.

En stor tak for jeres absolutte engagement i vores arrangement.

Ligeledes en stor tak for den flotte vinsmagning i skoven med nyryddet plads til lejligheden.

Det er ikke sidste gang, vi vil benytte os af faciliteterne på Tøystrup Gods.Med venlig hilsen

Ann Nordbeck, Lemvigh-Müller A/S

Syddansk Universitet

En dag i vederkvægende rammer både inde og ude. En dag, hvor man – arrangør såvel som deltager – kunne læne sig tilbage og nyde at lade sig pusle om og sørge for.

Og hvilken service, hvilken udpræget sans for detaljen! Friske, velfungerende og smagfulde faciliteter, udsøgt forplejning, smittende engagement og varm professionalitet. En sansemættet oplevelse der på smukkeste vis bidrog til en inspirerende og harmonisk afvikling af en intens faglig dag.

varmeste anbefalinger
Eva Sophia Myers
Institut for Sprog og Kommunikation
Syddansk Universitet

Fantastisk og uforglemmeligt bryllup

Kære Rikke, Niels & personale på Tøystrup Gods.

Nu er der allerede gået en uge siden Martin og jeg holdte vores drømmebryllup hos jer. Derfor vil vi gerne takke for alt vedrørende vores bryllupsfest. Vi havde en fantastisk og uforglemmelig dag, og en stor del af fortjenesten er jeres.

Første møde med Tøystrup Gods var i juni måned, og allerede der besluttede vi, at det var det helt perfekte sted til vores bryllup i august. Først og fremmest var omgivelserne smukke, hyggelige og ikke mindst gennemførte. Dernæst var mødet med dig, Niels, enormt behageligt, hvilket gjorde at vi følte os fuldstændig trygge ved at overlade en del af planlægningen til jer.

I tiden op til den store dag, blev vi endnu engang forsikret om, at vi havde valgt rigtigt. Det skyldtes mødet med dig, Rikke , som med din måde bekræftede, at intet ville blive overladt til tilfældighederne, og at vi ikke behøvede at bekymre os om noget, når først festen var i gang. Der skal også lyde en stor tak til alt personale, fordi de var med til at give os vores drømmebryllup. I blev alle opfattet som meget behagelige og smilende, og I ydede ikke mindst en rigtig god service.

Fra alle gæster har Tøystrup Gods fået megen ros. Det er altid dejligt, at ens gæster sætter lige så stor pris på omgivelserne, maden, servicen etc. som vi selv har gjort det. Mange har beskrevet det som det mest gennemførte sted at holde fest med fantastisk smukke omgivelser og et meget professionelt personale. Og vi kan jo kun nikke genkendende til det alt sammen, for det er præcis samme oplevelse, vi har haft.

Til slut vil vi også gerne takke for den smukke brudesuite, der ventede os. Vi kunne jo næsten ikke nænne at gå i seng.

Og tak for dejlig morgenmad. Det var en skøn måde at slutte vores store dag.

Vi ønsker alt godt for Tøystrup Gods fremover og håber, at mange andre får lige så vidunderlige minder med derfra.

De kærligste hilsner

Martin & Stine Kaszubinska Pedersen

Odense Tekniske skole

Mange tak for sidst.
Vi havde et rigtig godt døgn hos jer – og I levede fuldt og helt op til jeres målsætning om, at kunderne skal have en super oplevelse – det gælder både konferencefaciliteter, mad og betjening.
Alt klappede – og omgivelserne er jo skønne.

Anne Skovby
Direktionssekretariatet

Odense Tekniske Skole
Munke Mose Allé 9
5000 Odense C
www.ots.dk

Robinhus

Hej Rikke.

Jeg vil blot fortælle, at vi har været ovenud begejstret for stedet, maden og ikke mindst personalet.


Og så en helt speciel tak til Ida for hendes opvartning, opmærksomhed og ikke mindst hendes gode/smilende humør Hun har forstået konceptet kundeservice til fulde fem.

Håber, du vil bringe budskabet videre til de mange, som var med til at gøre vores ophold helt fantastisk.

Med venlig hilsen

Annette Blankensteiner

Partnership Manager

Perfekt bryllupsdag

Så er der efterhånden gået noget tid siden vores bryllup på Tøystrup. Vi har fået rigtig mange flotte tilbagemeldinger siden da. Det er helt tydeligt, at vore gæster var ovenud imponerede over jeres smukke sted, betjeningen, maden, værelserne… ja, simpelthen alt! Det vil vi gerne takke dig og dit personale for. Jeres indsats den 16. august var intet andet end imponerende.

Vores bryllupsdag var perfekt. Det er et langt stykke hen ad vejen jeres fortjeneste, og det er vi meget taknemmelige for. Vi kan ikke komme i tanke om noget vi havde ønsket var anderledes. Betjeningen var perfekt, maden var perfekt, borddækningen var perfekt, og de fysiske rammer, selve godset, taler jo fuldkommen for sig selv; intet mindre end perfekt.


Venlig hilsen, Linda & Klaus Bolwig Huusmann

2x60 års fødselsdag

Kære Rikke; Rikke, Marlene og andre, der havde med vores fest at gøre.

Tusind tak for en dejlig fest på Tøystrup Gods i lørdags. Den levede i høj grad op til vores forventninger – endda godt og vel, med den store fleksibilitet og service, vi oplevede. Og maden var absolut prima! Mange af vores gæster har meldt tilbage, at det var én af de bedste fester, de havde været med til. Så vi lander nu langsomt – og glæder os over en fantastisk glad dag.

Varme sommerhilsner til jer alle fra Per og Anne-Grethe Mortensen,
Espe, Ringe.

Syddansk Universitet

Dette blot for at sige tak for et fremragende ophold tirsdag-torsdag i sidste uge – igen overgik Tøystrup Gods alle forventninger!

Særlig tak til køkkenet og servering for en meget professionel og personlig betjening, det er en fornøjelse når man en sjælden gang møder folk der er så dygtige og dedikerede til deres fag!

Med venlig hilsen

Troels Jensen, Syddansk Universitet, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M.

Faaborg-Midtfyn Kommune

Direktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune oplevede Tøystrup Gods som en rigtig god ramme om et direktionsseminar, hvor der netop er behov for at at kunne "trække sig lidt væk" fra Rådhusets travle hverdag. Udover at I jo ligger lige i vores "baghave" - har Tøystrup Gods gode rammer til netop den type møder - og vi oplevede en imødekommende og professionel servicering af personalet.

Peter AndersenFusionskoordinator

Familien Lerager

Kære Rikke

Vi havde i særdeleshed en god aften, stor ros til Jer for professionel afvikling i flotte lokaler.

Gæsterne har prist aftenen meget, både arrangement og mad, så det falder tilbage på Jer.

Også stor tak til dine "piger", de klarede det med stor sikkerhed og havde en stor stjerne blandt børnene, tak for det.

God weekend

Claus Christiansen

Sådan vurderer kursister fra CfL Tøystrup Gods

”Alt var super! Tøystrup Gods har lækre faciliteter – og vi vil især fremhæve størrelsen og personale.”

Kursisternes bemærkninger fra spørgeskema:

-​Alt var super

-​Godt sted, god administration

-​Tøystrup gods er super lækkert

-​Lækkert sted, alt har været optimalt

-​Fint kursussted - vil især fremhæve Tøystrup Gods pga. størrelsen og personalet

-​Rigtig gode faciliteter

Venlig hilsen

Tine Munk

Kursusassistent, CfL

Tøystrup Gods | Blaakærvej 13 | 5750 Ringe | Tlf.: +45 70 27 00 55 | E-mail: info@toystrup.dk​​

instagram​    facebook4